طلاق توافقی

طلاق توافقی چقدر طول میکشد

تقویم و ساعت و خودکار در کنار هم قرار دارند

اولین سوال زوجینی که قصد طلاق و جدایی توافقی دارند این است که انجام مراحل طلاق توافقی چقدر طول میکشد. برای پاسخ به این سوال لازم است به طور اجمالی روند طلاق توافقی را بررسی نماییم. در سال ۹۷ قوه قضاییه در خصوص طلاق توافقی آیین نامه ای را تصویب نمود که مطابق آن انجام جلسات مشاوره قبل از طلاق، برای طلاق توافقی نیز الزامی گردید. مطابق این آیین نامه زوجینی که قصد طلاق توافقی دارند، الزاماً باید در جلسات مشاوره قبل از طلاق در مراکز بهزیستی شرکت نمایند. لذا از سال ۹۷ مراحل طلاق توافقی طولانی تر از قبل شده است و دیگر مثل گذشته در مدت زمان کوتاه قابل انجام نمی باشد. هدف از تصویب این آیین نامه جلوگیری کاهش آمار طلاق بوده است.

مراحل طلاق توافقی چقدر طول میکشد

مراحل طلاق توافقی در صورتی که زوجین وکیل داشته باشند با زمانی که زوجین شخصاً اقدام به طلاق توافقی می نمایند با هم متفاوت است. وکیل طلاق توافقی با آشنایی به رویه عملی دادگاه ها در این زمینه می تواند مراحل طلاق توافقی را سریع تر انجام دهد در حالی که زوجین ممکن است مراحل طولانی را طی نمایند که در زیر به توضیح این دو مورد می پردازیم.

طلاق توافقی با وکیل چقدر طول میکشد

فرآیند طلاق توافقی با وکیل سریعترین نوع طلاق در ایران می باشد. البته وکیلی که توانایی انجام طلاق توافقی در کوتاهترین زمان ممکن را دارا می باشد، وکیل متخصص طلاق توافقی است. وکیل طلاق توافقی به دلیل تخصص و تجربه بالایی که در زمینه انجام پرونده های طلاق توافقی دارد با رویه محاکم خانواده در شهرهای مختلف آشنایی کامل دارد و بهترین انتخاب برای زوجینی که تمایل دارند طلاق توافقی را در اسرع وقت و بدون حضور خود انجام دهند، می باشد.

روند طلاق توافقی با وکیل متخصص طلاق توافقی گروه حقوقی داناج حدود ۱۰ تا ۲۰ روز کاری طول می کشد. وکلای گروه حقوقی داناج رای قطعی طلاق توافقی را در سریع ترین زمان ممکن اخذ و جهت اجرای صیغه طلاق به زوجین ارائه می دهد.

طلاق توافقی داناج

تلفن تماس دفتر

۰۲۱۴۴۰۹۳۳۵۱ 

۰۹۱۰۲۶۹۰۳۰۶

طلاق توافقی بدون وکیل چقدر طول میکشد

چنانچه زوجین تمایل داشته باشند مراحل طلاق توافقی را شخصاً و بدون وکیل انجام دهند، ابتدا باید در سایت تصمیم ثبت نام نمایند. سپس برای جلسات مشاوره به مراکز مشاوره بهزیستی مراجعه کرده و در چندین جلسه مشاوره قبل از طلاق شرکت کنند. بعد از گذشت ۴۵ روز از آخرین جلسه مشاوره، زوجین می توانند گواهی عدم انصراف از طلاق را دریافت نموده و جهت ثبت دادخواست طلاق توافقی اقدام نمایند. در این مرحله پرونده جهت صلح و سازش به شورای حل اختلاف ارسال می شود و پس از شرکت در جلسه شورا و عدم امکان سازش، پرونده جهت رسید گی به دادگاه ارسال می گردد و ادامه پیگیری از طریق دادگاه خواهد بود. برای کسب اطلاعات مفصل در این خصوص به مقاله مراحل طلاق توافقی مراجعه نمایید. ناگفته نماند اینکه رای دادگاه برای طلاق توافقی چقدر طول میکشد، بسته به تراکم پرونده ها در شعبه ای است که پرونده شما به آن ارجاع شده، با عنایت به این مراتب فوق طلاق توافقی بدون وکیل، حدود ۴ تا ۶ ماه زمان می برد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *